ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кличко: ТРЦ і готелі в Києві запрацюють з 30 травня

Ресторани при готелях зможуть працювати тільки на обслуговування номерів або на винос.

Кличко: ТРЦ і готелі в Києві запрацюють з 30 травня
ТРЦ "Ocean Plaza"
Фото: flickr.com

У Києві з суботи, 30 травня, відкриються ТРЦ без роботи розважальних зон і з дотриманням санітарних норм і регламентів. Про це на брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Також з 30 травня можуть почати роботу і готелі, крім хостелів. Для готелів прописані чіткі вимоги, яких вони повинні дотримуватися - температурний скринінг співробітників і гостей, масковий режим поза номерами. Дозволяється одночасне перебування відвідувачів у вестибюлі з розрахунку одна людина на 10 кв. м площі приміщення", - уточнив він.

Ресторани в готелях поки що працюватимуть тільки на винос і обслуговування в номерах. Рішення про роботу ресторанів і кафе комісія з надзвичайних ситуацій прийме окремо.

Нагадаємо, 19 травня в КМДА повідомили, що торгово-розважальні центри в Києві відкриються після відновлення роботи метрополітену і за умови дотримання існуючих обмежень. Метро в Києві запустили з 25 травня.

Раніше повідомляли, що ТРЦ у Києві відкриють на другому етапі пом'якшення карантину. На першому етапі Київ відкрив непродовольчі магазини, перукарні, парки і сквери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram