ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Дослідження 2020: знайдено новий спосіб лікування інконтиненції

Експерименти підтверджують ефективність електроакупунктури (ЕА) в боротьбі з мимовільним сечовипусканням у жінок будь-якого віку.

Стресове нетримання сечі – недооцінена проблема, яка трапляється в жінок удвічі частіше, ніж у чоловіків. Форма захворювання може бути легкою або важкою, коли хворий змушений користуватися підгузками. Щоби не опинитися в незручному становищі, пацієнти можуть використовувати одноразові памперси Тена замість звичайної повсякденної білизни. Але на цьому етапі хвороби пацієнти позбавлені багатьох радостей життя.

Інноваційний метод лікування стресового нетримання сечі

У 2020 році лікарі з Китайської академії медичних наук у Пекіні вивчили безпеку й ефективність стимуляції акупунктурних точок спеціальними електродами. Дослідження проводилося у два етапи й без комерційного фінансування.

З 384 учасниць 24 % були старші 60 років. За шість тижнів терапії в 57,3 % хворих похилого віку і 60,7 % добровольців із молодшої групи частота епізодів мимовільного сечовипускання знизилася на 50 %. Аналогічні висновки зробили лікарі на 16 і 28 тижні. З несприятливими наслідками зіткнулися 2,17% літніх і 1,37% молодих пацієнток, але жоден із них не був серйозним.

Омолодження патології

Згідно зі статистикою, не менше 3 мільйонів українців страждають від інконтиненції. Урогенітальні порушення трапляються в багатьох молодих осіб: серед пацієнтів 47% – дівчата репродуктивного віку.

Компанія Essity, відома в Україні як виробник памперсів Тена, також відзначає підвищення попиту на одноразову білизну для рухливих людей. Щоби допомогти їм зберігати активність, розробники створюють непомітні під одягом моделі, які дихають, нейтралізують запах, швидко вбирають і утримують вологу. Необхідно тільки підібрати тип виробу з урахуванням розміру – обхвату стегон і талії.

Продукція бренду не розв'язує основну проблему, але допомагає уникнути дискомфорту, сорому й підвищує якість життя. Купити упаковку памперсів Тена можна з безкоштовною доставкою по всій країні – на сайті panama.ua докладно описані переваги онлайн-замовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram