ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики накрили мінометним вогнем позиції ООС біля п'яти населених пунктів

Поранення отримали двоє українських військових.

Бойовики накрили мінометним вогнем позиції ООС біля п'яти населених пунктів
Фото: Олена Максименко

У п'ятницю, 24 квітня, збройні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, в результаті чого поранення отримали двоє українських військових. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Неподалік Павлополя ворог з мінометів калібру 82 мм випустив по наших позиціях 23 міни, біля Лебединського вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

По захисниках Старогнатівки противник двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а захисників Широкиного обстріляв з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах Об'єднаних сил поруч з Оріховим противник випустив 20 мін 120-го калібру, захисників населеного пункту Хутір Вільний обстріляв з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також російські найманці вели вогонь зі 120-мм і 82-мм мінометів по захисниках Новоолександрівки, використавши 30 мін.

Позиції наших військовослужбовців поруч з Новотошківським загарбники обстріляли з мінометів 120-го калібру, а по захисниках Новозванівки застосували 82-мм міномети, автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

За попередніми даними розвідки, 24 квітня українські військовослужбовці поранили щонайменше одного окупанта.

Нагадаємо, протягом 23 квітня збройні формування Росії на Донбасі 15 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Під час обстрілів було поранено трьох українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram