ГоловнаСуспільствоПодії

В Угорщині в ДТП потрапив автобус з українцями, які їхали до місця евакуації (оновлено)

Їх госпіталізували, до місця перетину кордону їх доставить спецтранспорт.

В Угорщині в ДТП потрапив автобус з українцями, які їхали до місця евакуації (оновлено)
Фото: actual.today

В Угорщині біля Будапешта сталася ДТП з автобусом, який транспортував українців до місця евакуації - до пункту пропуску "Тиса". Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк.

"За отриманими оперативними даними, в транспорті перебувало 8 людей. Двоє - у тяжкому стані, шестеро - в задовільному. Усі зараз у лікарні", - повідомив він.

Аварія сталася на 75-му км автомагістралі М3.

Шинкарюк додав, що з метою евакуації українців з лікарні в місті Хатван виїхав спецтранспорт, який доставить їх до точки перетину державного кордону України.

"Усі громадяни пройшли позачерговий медичний огляд у місцевій лікарні, їм надали медичну допомогу. Всі визнані здатними самостійно продовжувати рух. Очікується спецтранспорт", - уточнив Шинкарюк.

Нагадаємо, 4 квітня епатажний блогер Павло Петель, виходець з України, загинув у ДТП на Сімферопольському шосе в російському місті Подольську.

Павло на попутці прямував до Москви з міграційного центру в Сахаровому. На під'їзді до столиці РФ водій Mercedes на швидкості близько 200 км/год врізався в припарковану на заправці вантажівку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram