ГоловнаСуспільствоЖиття

Військовослужбовці в Києві отримали спеціальні перепустки для проїзду в транспорті

"Під час карантину буде забезпечена життєдіяльність військових частин".

Військовослужбовці в Києві отримали спеціальні перепустки для проїзду в транспорті
Фото: Макс Требухов

У Міністерстві оборони заявляють, що карантин, зокрема обмеження для громадян на проїзд у міському пасажирському транспорті Києва, не вплине на стабільне функціонування Міноборони і Генштабу Збройних Сил України.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Під час карантину буде забезпечена безперебійна життєдіяльність військових частин, установ і військових навчальних закладів дислокованих у столичному гарнізоні.

"Певну кількість спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті вже отримано для військовослужбовців та цивільного персоналу Міноборони і Генштабу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що військові частини, установи і військові навчальні заклади в Києві будуть отримувати пропуски за заявками командирів і начальників на визначений для виконання завдань особовий склад.

Нагадаємо, Київ зупиняє пасажирські перевезення для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Київська міська державна адміністрація оприлюднила маршрути, які продовжать роботу, в них будуть пускати тільки за спецперепустками і документами, що посвідчують особу.

Раніше, 17 березня, Київський метрополітен, як і всі три метрополітени України, за розпорядженням Кабміну припинили роботу. З 18 березня в Україні закриті міжміські пасажирські перевезення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram