ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість хворих на коронавірус у світі перевищила 244 тисячі, загинули понад 10 тисяч осіб

Лідером одужання є китайський Хубей, Іран - на другому місці.

Кількість хворих на коронавірус у світі перевищила 244 тисячі, загинули понад 10 тисяч осіб
Фото: ajansspor.com

У світі кількість хворих на коронавірусну хворобу перевищила 244 500 осіб. Загинули понад 10 тисяч, одужали 86 025 пацієнтів.

На першому місці за смертністю перебуває Італія, де померли 3405 осіб. На другому - китайська провінція Хубей з 3132 летальними випадками, йдеться на карті поширення COVID-19 від Університету Джона Хопкінса. На третьому місці за кількістю загиблих - Іран, де померли більш ніж 1200 осіб.

Лідером одужання є Хубей, де коронавірус побороли понад 58 000 осіб. На другому місці - Іран, там одужали майже 6000 заражених. На третьому місці - Італія, там перехворіли 4440 осіб.

Менш ніж 10 хворих зареєстровано в 40 країнах і регіонах, у тому числі в Кенії, Монголії та Екваторіальній Гвінеї. По одному випадку зараження зафіксували в Республіці Гамбія, Нікарагуа, Сурінамі, Непалі, Бутані, Есватіні, Антигуа і Барбуді, Джибуті, Чаді, у Гвінеї, в Нігерії, на Фіджі і Ель Сальвадорі, в ЦАР, Того, Сомалі, на острові Сен-Вінсент і Гренадінах і Габоні.

В Україні підтверджено 26 випадків зараження, причому три пацієнта померли.

Нагадаємо, 19 березня стало відомо про п'ять нових випадків зараження в Чернівцях. Раніше в Чернівцях підтвердили 10 випадків коронавірусної хвороби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram