ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Супротивник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поряд з Талаківкою - з міномета калібру 82 мм супротивник випустив 5 мін; неподалік від населеного пункту Піски - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів; поряд з Красногорівкою - з міномета калібру 120 мм випустив 3 міни, а також вели вогонь з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності угруповання "Північ" супротивник здійснив один обстріл - у районі Катеринівки - з міномета калібру 120 мм.

З початку поточної доби окупаційні війська випустили чотири міни з міномета калібру 120 мм по позиціях ЗСУ біля Мар'їнки.

Нагадаємо, за останній час російські збройні формування в чотири рази збільшили кількість обстрілів із забороненої зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram