ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецькій області окупанти обстріляли позиції захисників з міномета калібру 82 мм

Вони випустили п'ять мін.

У Донецькій області окупанти обстріляли позиції захисників з міномета калібру 82 мм
Фото: Макс Левин

З початку доби 25 лютого і на 7 годину ранку російські окупаційні війська влаштували один обстріл у Донецькій області. Вони випустили п'ять мін з забороненого Мінськими домовленостями міномета калібру 82 мм по захисниках Талаківки, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України

За минулу добу супротивник п'ять разів відкривав вогонь, застосовуючи міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"Поблизу Мар'їнки - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї. Неподалік Пісків - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї, в районі Талаківки - з міномета калібру 82 мм ворог випустив 10 мін, також вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї", - уточнили в Міноборони.

Поряд з Новотошківським супротивник застосовував міномети калібру 120 мм і випустив 10 мін. У районі н.п. Шуми стріляли з міномета калібру 82 мм, ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

Нагадаємо, за 23 лютого російсько-окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram