ГоловнаСуспільствоПодії

На кордоні з Польщею митники в авто з дипломатичними номерами знайшли 150 000 пачок цигарок

Вартість контрабанди перевищує 3 млн гривень.

Фото: facebook.com/GLnewcustoms

На пункті пропуску "Шегині-Медика" на кордоні України і Польщі в автомобілі з дипломатичними номерами знайшли понад 150 000 пачок цигарок.

Авто Citroen Jumper рухалося на в'їзд до Польщі смугою руху для машин дипломатів, повідомили на сторінці Галицької митниці у Facebook.

"За інформацією СБУ про можливе використання підроблених дипломатичних документів, співробітники митниці відразу відправили авто в місце поглибленого огляду, під час якого знайшли близько 150 000 пачок цигарок", - уточнили митники.

Фото: facebook.com/GLnewcustoms

Зокрема, це цигарки ТМ "Copliment" і "Marlboro" з українськими акцизними марками. Їх було близько 115 000, вартість перевищує 3 млн гривень. Також знайшли сигарети ТМ "Мінськ" без акцизних марок - 40 000 пачок. Їх вартість стане відомою після оцінки.

Нагадаємо, раніше дві громадянки Росії сховали під верхнім одягом медичні прилади і намагалися їх перевезти через кордон. Під час огляду правоохоронці звернули увагу на зовнішній вигляд жінок. Обидві були одягнені в об'ємні зимові куртки і мали вигляд неприродно огрядних людей. Пізніше вони зізналися, що під верхнім одягом сховали медичні прилади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram