ГоловнаСуспільствоПодії

Патрульні пов'язали ексглаву ДАІ за п'яну їзду

Полковник міліції був звільнений 2015 року після скандалу в ЗМІ.

Фото: facebook.com/pitbullkiev

Уночі 18 січня в Києві за водіння в нетверезому стані затримали полковника міліції, колишнього начальника Державної автомобільної інспекції Олександра Єршова.

Про це повідомив паблік PITBULL KIEV, активісти якого нібито помітили, як напідпитку водій сідає за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію й рушили за автомобілем.

"Манера їзди в автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів за годину (у спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію", - наголошується в повідомленні.

Коли водій помітив, що за ним їде інша машина, він зупинився і вийшов розбиратися. Незабаром під'їхали патрульні, які помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння і зажадали документи.

Після того, як він кілька разів спробував "піти додому", патрульні вирішили його затримати.

"Починається процес затримання. Пан Єршов чинить опір і десь близько 6-8 співробітників намагаються кілька хвилин затримати водія. Успішно. Чоловік на землі, наручники на руках. У цей час його дружина ходить і просить всіх не знімати на камери, кажучи, що це «не правильно», він полковник. Далі процедура проходження драгера, медичне засвідчення - на які він не погодився", - наголошується в повідомленні. 

Фото: facebook.com/pitbullkiev

Фото: facebook.com/pitbullkiev

Нагадаємо, Єршов, заступник начальника Департаменту ДАІ, був фактичним керівником автоінспекції один місяць 2015 року.

Єршова звільнили після того, як у нього знайшли незадекларований триповерховий особняк у Києві. Крім того, тоді само стало відомо, що даівець подарував дочці на повноліття незадекларований Range Roverо.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram