ГоловнаСуспільствоЖиття

У неділю в Києві до +2 градусів

Істотних опадів не прогнозують.

У неділю в Києві до +2 градусів
Фото: instagram/olyaluleschova

12 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... -2 градуси, вдень 0 ... +2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2 ... -3 градуси, удень +1 ... +6 градусів.

У Карпатах вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, температура вночі 0 ... -5 градусів, удень +2 ... -3 градуси.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі 0 ... -2 градуси, вдень +4 ... +6 градусів.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі 0 ... -2 градуси, вдень +4 ... +6 градусів.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі 0 ... -2 градуси, вдень +4 ... +6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +2 ... -3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +2 ... -3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +2 ... -3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2 ... +4 градуси, вдень -1 ... +6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1 ... + 4 градуси.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі та вдень +1 ... +3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram