ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС за добу сталося п'ять обстрілів, поранено двох військових

Вогонь вели по Пісках і Кримському.

У зоні ООС за добу сталося п'ять обстрілів, поранено двох військових
Фото: politeka.net

За добу 6 січня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі сталося п'ять обстрілів, поранено двох українських військових.

Противник вів вогонь по українських підрозділах з ізаборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України

"Двічі противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших позиціях неподалік населеного пункту Піски", - повідомили у відомстві.

Тричі з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів проводили обстріл захисників Кримського.

"З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - підсумували в Міністерстві оборони України.

Нагадаємо, в неділю, 5 січня, на Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув військовослужбовець 93-ї окремої механізованої бригади Сергій Рацун, 1976 року народження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram