ГоловнаСуспільствоПодії

Дружина загиблого в ДТП чемпіона з армрестлінгу заявила про халатне розслідування аварії

Винуватцем ДТП нібито призначили не ту людину.

Дружина загиблого в ДТП чемпіона з армрестлінгу заявила про халатне розслідування аварії
Фото: rv.npu.gov.ua

Дружина загиблого в ДТП чемпіона з армрестлінгу Андрія Пушкаря випадково дізналася, що розслідування аварії припинили майже рік тому. Вона наполягає, що це було зроблено необґрунтовано.

Про це йдеться у фейсбуці жінки.

"Кримінальне провадження за фактом загибелі людей у ДТП закрито без мого відома і без відома будь-кого з моїх близьких людей ще в січні 2019 року. А підставою для закриття став висновок прокурора про те, що винуватець ДТП загинув у тій аварії!!! Мені навіть дихати важко, коли це пишу. Винуватець ДТП живе своїм життям, а про аварію відмовляється давати свідчення під час допиту. Його батько, який за матеріалами справи був нібито водієм, теж загинув", - написала Світлана Пушкар.

18 грудня Рівненський міський суд за її скаргою скасував постанову прокуратури Рівненської області про закриття справи і направив матеріали на дорозслідування в слідчий відділ облуправління Національної поліції.

Аварія, в якій загинув Андрій Пушкар, сталася 14 листопада 2018 року поблизу села Гусари Радивилівського району. Слідство встановило, що водій Citroen Berlingo виїхав на зустрічну смугу, де в машину врізався тягач з напівпричепом. Двоє людей, які їхали в Citroen, загинули на місці, третій отримав важкі травми.

Поліція дійшла висновку, що водій Citroen загинув. Але Світлана Пушкар повідомила суду, що бачила, як за 12 хвилин до ДТП її чоловік сідав в автомобіль. За її словами, за кермом була інша людина - той, що вижив.

Суд визнав, що матеріали кримінального провадження не містять доказів, що за кермом був саме загиблий чоловік. Згідно з висновком експерта, він міг бути за кермом, але для достовірного підтвердження потрібна була комплексна експертиза, якої не проводили.

Андрій Пушкар - 15-разовий чемпіон світу, 16-разовий чемпіон Європи з армрестлінгу, 7 разів він вигравав кубок світу серед професіоналів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram