ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві через пожежу в готелі евакуювали 44 людей

Загиблих і постраждалих немає.

У Білій Церкві через пожежу в готелі евакуювали 44 людей
Фото: dsns.gov.ua

У місті Біла Церква Київської області сталася пожежа на шостому поверсі дев'ятиповерхового готелю "Рось".

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про пожежу надійшло в оперативно-диспетчерську службу Білоцерківського району о 23:30. По прибуттю рятувальники встановили, що займання сталося в номері готелю на 6-му поверсі на площі 20 кв. м, де ніхто не проживав. Протягом оперативних дій встановлено, що в готелі були зареєстровані 44 людини, яких евакуювали. П'ятьох урятував особовий склад 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що вогонь локалізували о 00:00 і повністю ліквідували о 00:12.

Фото: dsns.gov.ua

До гасіння залучили 24 людей особового складу і сім одиниць техніки.

У результаті пожежі загиблих і постраждалих немає. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено конструктивні елементи кімнати. Причину загоряння встановлюють.

Нагадаємо, 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу в Одесі виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. Попередня причина - несправність електропроводки або побутових електроприладів. У результаті пожежі 16 людей загинули і 31 постраждала.

Студенти установи також розповідали, що під час пожежі не було жодних попереджувальних сигналів, усі евакуювалися самостійно.

Після трагедії в Одесі президент Володимир Зеленський доручив Кабміну перевірити чиновників, які надають висновки про стан пожежної безпеки. 24 грудня президент також підписав указ про посилення відповідальності за недбалість у сфері пожежної безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram