ГоловнаСуспільствоЖиття

На адмінкордоні з Кримом відкрили два тимчасові КПВВ

Вони не працювали з 5 листопада.

На адмінкордоні з Кримом відкрили два тимчасові КПВВ
Фото: khoda.gov.ua

У Херсонській області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом 15 листопада відкрили тимчасові КПВВ "Каланчак" і "Чонгар".

Проєкт облаштування точок перетину адмінкордону передбачає дві черги, перша з яких і була завершена. Фотографії КПВВ опублікували на сайті Херсонської обласної державної адміністрації.

"Триває облаштування сервісної зони тимчасового КПВВ. На території змонтовані металеві конструкції будівель автостанції, центру надання адміністративних послуг, приміщення для відпочинку водіїв", - повідомили в обласній держадміністрації.

Фото: khoda.gov.ua

Зазначається, що за добу "Чонгар" здатний пропускати до 4 000 пішоходів і близько 800 транспортних засобів. Будівництво другої черги пунктів в'їзду-виїзду, згідно з дорученням Президента України, має завершитися до 20 грудня.

Фото: khoda.gov.ua

Нагадаємо, "Чонгар" і "Каланчак" припинили роботу 5 листопада. Призупинення роботи КПВВ було пов'язане зі будівельними роботами підвищеної небезпеки компанії "Укрзалізниця", повідомили в Азово-Чорноморському управлінні Державної прикордонної служби України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram