ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсонській області підпалили будинок суддів Чаплинського і Новокаховського судів

Невідомі закидали дах будинку пляшками із запальною сумішшю.

У Херсонській області підпалили будинок суддів Чаплинського і Новокаховського судів
Фото: donnews.ru

У селі Малокаховка Херсонської області у ніч проти вівторка, 8 жовтня, невідомі намагалися підпалити будинок, в якому живуть судді Ірина та Сергій Пилипенко.

Про це повідомляє "Судова влада України".

"У ніч проти 8 жовтня невстановлені особи шляхом вкидання пляшок із запальною сумішшю у двір і у вікно, вчинили підпал квартири подружжя суддів Чаплинського районного суду і Новокаховського міського суду Херсонської області. Тільки за дивним збігом обставин пожежа була вчасно виявлена і локалізована. Зазначені події суддя Чаплинського районного суду Ірина Пилипенко пов'язує зі здійсненням своєї професійної діяльності, тому що раніше на її адресу надходили погрози у зв'язку з розглядом нею низки справ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як уточнили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, повідомлення про пожежу надійшло 8 жовтня о 2:30 ночі. Рятувальники, яки прибули на місце події, побачили, що палає дах будинку

"Близько двох годин знадобилося, щоб ліквідувати пожежу. Вогнем пошкоджено перекриття даху на площі 40 кв. м і стеля будинку площею 8 кв. м. Причина пожежі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Костополі спалили автомобіль депутата Рівненської облради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram