ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі підліток на батьківському авто влаштував смертельну ДТП

Постраждали троє неповнолітніх пасажирів, один з них помер.

У Запоріжжі автомобіль "Hyundai" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Ланосом". В результаті загинув 14-річний хлопець, ще четверо людей постраждали. Про це повідомили в Нацполіції.

Аварія сталася в суботу, 5 жовтня, на вулиці Чумаченка.

"Водій автомобіля "Hyundai" 2004 року народження, який взяв транспортний засіб без дозволу батьків, не впорався з керуванням, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Daewoo Lanos", - йдеться в повідомленні.

Фото: https://zp.npu.gov.ua

В результаті аварії пасажир "Hyundai" - хлопець віком близько 14 років помер від отриманих травм під наглядом лікарів. Водій і ще двоє пасажирів, хлопці 2004 та 2005 років народження, з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню.

Також в медичний заклад з травмами потрапив водій автомобіля "Daewoo Lanos" 1983 року народження.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, в серпні п'яний підліток на батьківській машині збив насмерть велосипедиста в Сарнах. У крові підлітка було 0,8 проміле алкоголю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram