ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві побили заступника голови КМДА Слончака (оновлено)

Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і забої голови.

У Києві побили заступника голови КМДА Слончака (оновлено)
Владимир Слончак
Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві невідомі побили заступника голови Київської міської держадміністрації Володимира Слончака.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" із посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Лікарям Слончак пояснив, що о 23:30 у під'їзді будинку №16-в по вул. Митрополита Липківського його побили невідомі.

Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забої голови.

Оновлення. Стан заступника голови КМДА Слончака оцінюють як тяжкий, повідомила у фейсбуці його прессекретарка Галина Шпак.

"Пресслужба підтверджує факт нападу на Володимира Слончака вчора ввечері. Зараз стан заступника голови КМДА тяжкий, накладено 14 швів на голову. Поки що це все", - написала вона.

Слончак 1984 р.н., проживає в місті Васильків. У листопаді минулого року Київська міськрада погодила його призначення на посаду заступника голови КМДА Віталія Кличка. Слончак займається питаннями комунальної власності, екології та природних ресурсів, а також вибудовує напрямок правової політики.

З березня 2005 року дотепер Слончак працює в секретаріаті Київської міськради, де пройшов шлях від головного спеціаліста до начальника управління правового забезпечення діяльності мерії (з 2016 року). Він також представляє територіальну громаду Києва в особі міськради в наглядовій раді ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд", займаючи посаду голови наглядової ради.

У 2017 році під час повернення додому в місто Васильків автомобіль Слончака спочатку почали переслідувати, а потім блокувати. Також по його машині стріляли. Щоб урятуватися від нападників, водій машини заїхав на територію Васильківського відділу поліції на вул. Покровській. Однак зловмисників це не зупинило. Троє нападників вийшли з машини, зчинили стрілянину, а також застосували холодну зброю. У результаті конфлікту Слончак отримав ножове поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram