ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві конфлікт між двома водіями закінчився стріляниною

Одного учасника конфлікту госпіталізовано, з іншим спілкуються слідчі.

У Києві конфлікт між двома водіями закінчився стріляниною
Архивное фото
Фото: Depositphotos/Elnur

У Солом'янському районі Києва конфлікт на дорозі закінчився стріляниною. У результаті одного чоловіка госпіталізовано з вогнепальними пораненнями грудної клітини, передпліччя і руки. З іншим учасником спілкуються слідчі.

Про це повідомляють на сайті патрульної поліції.

"О 10:30 до правоохоронців звернувся 45-річний місцевий житель із заявою про те, що на Повітрофлотському проспекті в нього стріляв невідомий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і опитала потерпілого", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що чоловік виїжджав з двору будинку, але проїзду завадив автомобіль Mitsubishi Lancer чорного кольору. Автовласник вийшов і зробив водієві зауваження, але той у відповідь вистрілив у нього з пістолета, сів у машину і поїхав.

"Постраждалого доправили в лікарню, а правоохоронці почали шукати стрільця, в місті ввели план "Перехоплення" і почали вивчати записи з камер відеоспостереження. Згодом поліцейські встановили особу іншого учасника інциденту, якого запросили в управління дати пояснення. Чоловік підтвердив, що застосував пневматичний пістолет «Флобер» під час конфлікту з незнайомцем з приводу першочерговості проїзду. За його словами, невідомий підбіг до нього і почав бити по спині і голові, тому він зробив кілька пострілів", - повідомили в поліції.

Після отримання довідки від лікарів про остаточний діагноз потерпілого буде дана правова кваліфікація події і відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше в Дніпровському районі Києва водій накричав на жінку-пішохода і застрелив її собаку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram