ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли Бахмутський аграрний союз у Донецькій області

Постраждалих працівників не виявлено.

Російські окупаційні війська знову порушили режим тиші й обстріляли цивільну інфраструктуру в Донецькій області, зокрема Бахмутський аграрний союз. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

"Незважаючи на режим припинення вогню, окупанти вкотре вдаються до провокацій і порушують заборону на використання будь-якої зброї. Зокрема, 18.08.2019 орієнтовно з 07:36 до 07:45 з боку ЗФ РФ у напрямку Доломітного - в напрямку Новолуганського здійснено обстріл цивільної інфраструктури на території ЗАТ "Бахмутський аграрний союз"", - ідеться в повідомленні.

Фото: Штаб ООС

Зазначено, що о 08:55 19 серпня від головного інженера ЗАТ "Бахмутський аграрний союз" було отримано повідомлення про факт потрапляння боєприпасів стрілецької зброї калібру 5,45 мм до службових приміщень на території ПрАТ "Бахмутський аграрний союз".

Фото: Штаб ООС

Прибувши на місце обстрілу, спостережна група зафіксувала, що в результаті влучення боєприпасів у службових приміщеннях свиноферми агрофірми розбиті вікна. Постраждалих працівників не виявлено.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. На одному з напрямків обстрілів ворог застосував безпілотний літальний апарат, забезпечений гранатометним пострілом (ВОГ-25), через що було поранено українського військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram