ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва позашляховик влетів у натовп пішоходів, є постраждалі (оновлено)

П'ятеро пішоходів госпіталізовано з травмами різнього ступеня тяжкості.

У Києві на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого увечері 19 серпня сталася серйозна ДТП з постраждалими. Попередньо, зіткнулися автомобілі Tesla і Range Rover. На цей момент відомо про чотирьох постраждалих, передає Інформатор.

Фото: Інформатор

Аварія трапилася близько 18:05. За попередньою інформацією, автомобіль Tesla стояв на світлофорі на вулиці Саксаганського і почав рух. Прямо перед ним з вулиці Льва Толстого вискочив Range Rover. Електрокар вдарив позашляховик в бік, і його викинуло на тротуар, прямо в натовп пішоходів.

Фото: Інформатор

Range Rover зніс чотирьох людей, двоє з них, за словами свідків, отримали серйозні травми і були госпіталізовані у важкому стані. Ще двоє отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Очевидці стверджують, що водій Range Rover був в стані алкогольного сп'яніння. У момент удару праві двері позашляховика виявилася заблоковані і обидва чоловіки виходили з салону через водійську сторону. Правоохоронці намагаються встановити, хто з них керував автомобілем в момент ДТП.

"За словами свідків, винуватець аварії - водій позашляховика. А тим часом на місце вже приїхала людина, яка говорить, що він і є водій Range Rover. Хоча люди на місці кажуть, що насправді за кермом був той чоловік з рушником на голові і перебуває він в стані алкогольного сп'яніння", - повідомляє Київ Оперативний.

За інерцією Range Rover вдарив ще два автомобілі за перехрестям. На місці продовжують працювати правоохоронці, викликали слідчо-оперативну групу. Подробиці аварії з'ясовуються.

За інформацією dtp.kiev.ua, винуватець аварії намагався втекти у відділенні "Нової пошти". Пізніше приїхав його особистий лікар, який оцінив стан підопічного як "дуже важкий і вимагає санаторію".

Оновлення. У поліції Києва повідомили, що в результаті аварії травми різного ступеня тяжкості отримали водій Tesla і троє пішоходів.

Пізніше в поліції уточнили, що за інформацією служби "103", п'ятеро пішоходів отримали пошкодження. Їх госпіталізували в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Водієві Tesla надали медичну допомогу на місці.

На місці події працюють патрульні і співробітники слідчого відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Зараз вони опитують свідків і очевидців події, а також встановлюють механізм і причини ДТП.

Подія зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram