ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі чоловіка посадили на 3 роки і місяць за те, що зірвав прапор України

Державний прапор чоловік зірвав у вересні 2017 року.

У Кривому Розі чоловіка посадили на 3 роки і місяць за те, що зірвав прапор України
Фото: dp.npu.gov.ua

Суд засудив до трьох років і одного місяця позбавлення волі 38-річного раніше судимого чоловіка за те, що у стані алкогольного сп'яніння зірвав прапор України в Кривому Розі. Про це йдеться в повідомленні пресцентру поліції Дніпропетровської області.

"У вересні 2017 року чоловік у стані алкогольного сп'яніння зірвав державний прапор, який висів на балконі багатоквартирного будинку, і кинув на землю. Після скоєння злочину чоловікові призначили покарання, проте він почав переховуватися від судових органів. 3 серпня в рамках операції "Розшук" працівники сектору кримінальної поліції Довгинцівського ВП затримали розшукуваного злочинця", - сказано в повідомленні.

За наругу над державними символами чоловікові призначено покарання за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу (наруга над державними символами).

Нагадаємо, в серпні 2018 року в Луганській області правоохоронці затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння зняв державний прапор з будівлі прокуратури в Старобільську шляхом пошкодження флагштока. Чоловіка відправили під цілодобовий домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram