ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі поліція затримала двох підозрюваних у підпалі білоруського асфальтного заводу

Один з підозрюваних намагався втекти, спустившись з вікна по простирадлах.

Поліція Миколаївської області затримала зловмисників, які підпалили і знищили майно білоруського асфальтового заводу в Новобузькому районі. Про це повідомила прес-служба регіонального управління поліції.

"Вранці 1 серпня під час масштабної спецоперації правоохоронних органів в місті Одеса миколаївські поліцейські затримали банду зловмисників, які підпалили і знищили майно білоруського асфальтового заводу в Новобузькому районі. Мотивом скоєння злочину стала бізнес-конкуренція", - йдеться в повідомленні.

Затримано двох чоловіків, у яких раніше вже були судимості, третій ще перебуває в розшуку. Всього до складу угруповання входили троє одеситів у віці 30, 35 і 42 роки. Їхню причетність до підпалу підтвердила експертиза ДНК, взятих на місці події.

Сьогодні під час санкціонованих обшуків один із зловмисників намагався втекти через вікно квартири на четвертому поверсі за допомогою зв'язаних простирадл. А за місцями проживання двох фігурантів слідчі вилучили мобільні телефони, які злочинці використовували для зв'язку, і автомобіль, на якому вони пересувалися в день скоєння злочину.

Чоловіки затримані, вони підозрюються за двома статтями: умисне пошкодження або знищення майна та незаконне позбавлення волі.

Нагадаємо, 22 лютого до міліції надійшло повідомлення від охоронця асфальтового заводу про те, що вночі в смт Буг невідомі проникли на територію підприємства і вчинили підпал. Зловмисники завдали тілесних ушкоджень охоронцю, зв'язали його, а потім підпалили щитову пульта керування та генератор підприємства запальною сумішшю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram