ГоловнаСуспільствоЖиття

Столична поліція припинила діяльність онлайн-порностудії

"Моделі" працювали у триповерховій квартирі у центрі Києва.

Поліція Києва викрила онлайн-порностудію, де були задіяні близько 20 дівчат. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Студію організував 32-річний киянин. Порномоделі у режимі онлайн спілкувалися з клієнтами і транслювали відео порнографічного характеру. Для цього організатор орендував триповерхову квартиру у центрі Києва, і наймав на роботу дівчат від 18 до 30 років.

За даними поліції, від діяльності студії щомісяця організатор отримував незаконний дохід у розмірі близько 20 тис. доларів.

Встановлено, що за підбір і роботу дівчат відповідала адміністратор - 30-річна киянка. На спеціалізованих сайтах розміщувалися оголошення про набір веб-моделей. Бажаючі зв'язувалися з фігуранткою, яка і проводила з ними співбесіди. Дівчата працювали у три зміни - ранкову, денну і нічну. Заробітну плату отримували готівкою щотижня.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №6 провели обшуки у місцях проживання фігурантів та безпосередньо у порностудії, де були вилучені відповідні речові докази: грошові кошти, комп'ютерна техніка, мобільні телефони з робочим листуванням, чорнові записи тощо.

Троє осіб - організатор, адміністратор і модель - затримані у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram