ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті на гранаті підірвався контрактник

Поліція почала розслідування з позначкою "самогубство".

На Закарпатті на гранаті підірвався контрактник
Фото: укроп.org

У Мукачеві Закарпатської області в неділю, 19 травня, в кареті швидкої допомоги помер 20-річний військовослужбовець. Смертельні поранення він отримав від вибуху гранати. Поліція розслідує справу як самогубство, тривають експертизи, передає Укрінформ.

"Вчора, 19 травня, о 19:54 на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря Мукачівського військового госпіталю, що під час транспортування в кареті "швидкої" помер військовослужбовець. Це сержант, контрактник в/ч А1556 у віці 20 років. Ймовірно, військовий підірвав себе гранатою", - розповіла інспектор Мукачівського відділу поліції Наталія Машіко.

Сьогодні поліція відкрила справу за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство"), у справі призначено судово-медичну і вибухотехнічну експертизи. Поліцейські встановлюють, який вибуховий пристрій став причиною трагедії.

Свідків події немає, трагедія сталася в позаслужбовий час і за межами військового містечка. Відомо, що померлий не був жителем Закарпатської області. В цій справі проводиться розслідування.

У прес-службі військової частини підтвердили подію.

"19 травня один з військовослужбовців в/ч А1556, в позаслужбовий час, перебуваючи за межами військової частини і не дотримуючись правил безпеки, отримав травму від невідомого вибухового пристрою, що призвело до смерті військовослужбовця", - йдеться в повідомленні Закарпатського Легіону в фейсбуці.

За фактом події було призначено службове розслідування.

Напередодні від вибуху гранати в Харкові загинули двоє чоловіків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram