ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на проспекті Правди чоловік влаштував стрілянину на дитячому майданчику

Чоловік спочатку зробив два постріли в повітря, але бійку це не зупинило.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Подільському районі Києва чоловікові довелося відстрілюватися від хуліганів, які намагалися побитися з ним на дитячому майданчику. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

За даними поліцейських, чоловік зі своєю донькою перебував на дитячому майданчику. Туди ж прийшла компанія молодих людей, які почали сперечатися з чоловіком, а потім полізли в бійку. Чоловік, у якого був з собою травматичний пістолет, зробив два постріли в повітря, але це не зупинило хуліганів. Після цього потерпілий почав стріляти по нападниках.

Поліцію на місце події викликали перехожі, які побачили бійку.

У результаті інциденту поранення отримали двоє правопорушників і сам потерпілий. Їм надали необхідну медичну допомогу. Поліцейські провели огляд місця події, звідки вилучили стріляні гільзи, патрони і опитали очевидців і свідків.

Трьох правопорушників затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ними виявилися місцеві жителі 1990, 1984 і 1973 років народження. Ще одного підозрюваного, який зник з місця події, шукають. Слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram