ГоловнаСуспільствоПодії

На незаконній забудові в Протасовому Яру відбулися зіткнення між поліцією і активістами (оновлено)

Легкі травми отримав депутат Ігор Луценко.

На місці незаконної забудови в Протасовому Яру в Києві відбуваються зіткнення між активістами, які захищають зелену зону, і "тітушками", що охороняють місце вирубки дерев. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Сьогодні ввечері активісти намагалися потрапити на територію забудовника, щоб провести аудит вирубки. На активістів напали представники забудовників, повідомляється, що в сторону захисників лісу полетіли вибухові пакети. До бійки також підключилися правоохоронці, за нашими даними, вони підтримали "тітушок".

Інформації про постраждалих на цей час немає.

Оновлення. В результаті бійки активісти повалили бетонну огорожу будівництва.

У бійці постраждав народний депутат Ігор Луценко - він отримав легкі тілесні ушкодження, його рани обробив присутній на місці представник Червоного Хреста. Повідомляється, що травми Луценку завдали правоохоронці.

Нагадаємо, на початку травня забудовник відновив підготовку до будівельних робіт між вулицями Протасів Яр і Миколи Амосова.

Спеціальна комісія КМДА з вивчення об'єктів, які викликають резонанс в суспільстві на території Києва, розглянула конфлікт навколо будівництва в Протасовому Яру компанії забудовника "Дайтона Груп" і рекомендувала забудовнику призупинити всі роботи до усунення виявлених порушень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram