ГоловнаСуспільствоЖиття

Апеляція Зайцевої надійшла до Апеляційного суду

Апеляцію Дронова не прийнято через невідповідність вимогам Кримінального процесуального кодексу.

Апеляція Зайцевої надійшла до Апеляційного суду
Елена Зайцева
Фото: kordon.org.ua

Апеляція харків'янки Олени Зайцевої, засудженої за ДТП з шістьма загиблими, надійшла до Харківського апеляційного суду. Про це повідомила прес-служба суду на своїй сторінці в Фейсбуці.

Провадження відкрито після апеляційної скарги Зайцевої та її нової захисниці Юлії Плетньової. Розглядатиме справу колегія суддів під головуванням Володимира Протасова.

У суді також повідомили, що апеляційна скарга, подана Геннадієм Дроновим, поки що залишається без розгляду, оскільки вона не відповідає вимогам ст. 420 Кримінального процесуального кодексу України. Адвокатові Сергію Перепелиці дали час для усунення недоліків апеляційної заяви.

Раніше стало відомо, що Зайцева в апеляційній заяві вже не визнає своєї провини і домагається змінити вирок - замість 10 років ув'язнення вона вимагає п'ять років умовно.

Нагадаємо, 28 лютого 2019 року Олену Зайцеву і Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі за звинуваченням у загибелі шістьох людей під час ДТП на вулиці Сумській, яка сталася 18 жовтня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram