ГоловнаСуспільствоЖиття

Дебати на "Олімпійському" пройшли без порушень громадського порядку, - МВС

Затриманих немає.

Дебати на "Олімпійському" пройшли без порушень громадського порядку, - МВС
Глава Нацполиции Сергей Князев и первый замминистра внутренних дел Сергей Яровой
Фото: mvs.gov.ua

Дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" пройшли без порушень громадського порядку. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Я хотів би із задоволенням відзначити, що особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, підрозділів ДержНС із поставленими завданнями впорався", - цитує Сергія Ярового прес-служба МВС.

Своєю чергою, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що для гарантування безпеки було вирішено залучити сили спеціального призначення з 17 регіонів.

"Не було збоїв щодо гарантування безпеки громадян. Ми перекрили рух вулиць у місті, щоб громадяни могли безпечно дістатися до стадіону. Громадяни йшли організованими колонами. За кілька кварталів від проведення заходу довелося затримати кількох громадян. З ними провели бесіди і відпустили. Порушень не було", - сказав він.

Водночас, глава поліції зазначив, що на стадіон все ж не пропустили деяких осіб.

"Наприклад, дехто йшов із забороненими речами, які становлять загрозу для людей. Це було не масово. Просто люди забули викласти такі предмети. А дехто був п'яний. Зараз затриманих у відділеннях поліції немає", - наголосив Сергій Князєв.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що правоохоронці блискуче забезпечили проведення дебатів кандидатів у президенти на "Олімпійському".

"Наші поліцейські, рятувальники, нацгвардійці блискуче забезпечили проведення перших в Україні передвиборчих дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський"! Високий професійний рівень, якого заслуговує цивілізована країна. Слава Україні!" - написав Аваков на своїй сторінці в Twitter.

Раніше в поліції повідомили, що на дебати на стадіоні прийшли близько 22 тис. громадян. Порядок забезпечували 10 тис. правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram