ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

З початку доби бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська сім раз обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, зокрема із 120-мм мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"З початку доби понеділка, 15 квітня, і до 18:00 бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у вечірньому зведенні.

Всі обстріли відбулися в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з мінометів калібрів 120 та 82 мм - в районі м. Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм - двічі в районі н.п. Новоселівка-2; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - в районі м. Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів, - поблизу н.п. Опитне; з великокаліберних кулеметів - поблизу н.п. Невельське та Лебединське.

Зазначається, що бойовики також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше сили ООС провели навчання з відбиття авіаударів і протиповітряної оборони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram