ГоловнаСуспільствоЖиття

Фонд "Повернись живим" запускає освітню програму для військових

Курс "Менеджмент і лідерство у військовому підрозділі" першими пройдуть військовослужбовці 28-ї окремої механізованої бригади.

Фонд "Повернись живим" запускає освітню програму для військових
Фото: Предоставлено БФ "Вернись живым"

Благодійний фонд "Повернись живим" запускає власну освітню програму для військовослужбовців.

Про це повідомляють на сайті фонду.

Відзначають, що з 15 по 17 квітня курс "Менеджмент і лідерство у військовому підрозділі" першими пройдуть військовослужбовці 28-ї окремої механізованої бригади. За словами керівниці напряму по роботі з військовими Наталі Калмикової, на прохання Фонду армійців будуть навчати викладачі Українського католицького університету.

"Програма розрахована на офіцерів - командирів рот і командирів інших підрозділів бригади з аналогічними завданнями. До кінця року плануємо навчити близько 120 військових у шести бригадах, тобто по 20 представників молодшого офіцерського складу з кожної. Безпосереднім навчанням будуть займатися спеціально запрошені викладачі УКУ. Міністерство оборони і Генеральний штаб підтримали ініціативу Фонду, тому надалі плануємо впровадження програми в програми військових вузів", - прокоментувала Калмикова.

За її словами, триденне навчання відбуватиметься в пунктах постійної дислокації бригад у вигляді інтерактивних лекції з практичними завданнями. Командири будуть проходити навчання за рекомендацією безпосереднього керівництва або за власним бажанням.

""Повернись живим" покриває витрати на навчання військових за курсом "Менеджмент і лідерство в військовому підрозділі" за рахунок благодійних внесків, які на допомогу армії переказує Фонду гендиректор НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв", - відзначено в повідомленні.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в "Повернись живим" розробили нове обладнання для ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram