ГоловнаСуспільствоЖиття

Митрополит Епіфаній зустрівся з послом США Йованович

Зустріч відбулася в приміщенні посольства.

Митрополит Епіфаній зустрівся з послом США Йованович
Митрополит Епифаний встретился с послом США Йованович
Фото: pomisna.info

Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній 29 березня зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Марі Йованович. Про це повідомляє прес-служба ПЦУ.

"Сторони торкнулися релігійної та соціально-політичної ситуації в Україні, значення незалежної Церкви в житті суспільства", - йдеться в повідомленні.

Зустріч відбулася в приміщенні посольства США.

Під час зустрічі також було наголошено на важливості для майбутнього України проведення демократичних і чесних президентських виборів.

Предстоятель ПЦУ висловив подяку послу США за послідовну підтримку України з боку Сполучених Штатів Америки.

"Ми дякуємо вам за ті зусилля, які спрямовані на захист свободи віросповідання в усьому світі і в Україні зокрема. Також по-особливому вдячні за ту підтримку, яку Сполучені Штати як союзник та друг продовжують надавати Україні у цей важливий для нас і всього світу час", - цитує прес-служба ПЦУ митрополита Епіфанія.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Йованович дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати". У Держдепартаменті назвали твердження генпрокурора "відвертою вигадкою" і таким, що має на меті послабити репутацію посла Йованович. Президент Петро Порошенко заявив про повну підтримку Йованович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram