ГоловнаСуспільствоЖиття

Засуджена за смертельну ДТП в Харкові Зайцева змінила адвоката і подала апеляцію

Раніше апеляцію на вирок подав другий обвинувачений у справі - Дронов.

Засуджена за смертельну ДТП в Харкові Зайцева змінила адвоката і подала апеляцію
Фото: mediaport.ua

Засуджена до 10 років позбавлення волі за ДТП з шістьма загиблими Олена Зайцева та її новий адвокат Юлія Плетньова подали апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу суду.

"26 березня 2019 року в Київський районний суд Харкова надійшла апеляційна скарга обвинуваченої Зайцевої О. О. та її захисника Плетньової Ю. В. на вирок Київського районного суду", - йдеться в повідомленні.

У суді першої інстанції Зайцеву захищали адвокати Юлія Козир та Євген Мельниченко. Вони більше не представляють її інтересів.

Раніше апеляційну скаргу на вирок Київського райсуду подав інший обвинувачений у справі - Геннадій Дронов і його адвокат Сергій Перепелиця.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Зайцевої та Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули шестеро людей - п'ятеро загинули на місці, ще одна дівчина померла в лікарні.

26 лютого суд засудив Зайцеву і Дронова до 10 років в'язниці. Їх також зобов'язали виплатити 8 млн компенсації сім'ям жертв ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram