ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 14

Один військовослужбовець отримав поранення.

Кількість обстрілів на Донбасі збільшилася до 14
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. В результаті обстрілів один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"З початку цієї доби противник 14 разів обстріляв позиції наших військ, чотири рази застосувавши зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями, витративши 31 міну калібрів 120 та 82 мм. Також ворог обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї позиції поблизу міста Авдіївка, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Лебединське, з великокаліберних кулеметів - біля міста Красногорівка, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Кам'янка, з ручних протитанкових і підствольних гранатометів - поблизу села Водяне, з великокаліберних кулеметів - біля міста Мар'їнка.

У смузі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано обстріли з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів - поблизу села Кримське, з мінометів калібру 120 мм і озброєння бойової машини піхоти БМП-1 - біля селища Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм - в районі населених пунктів Хутір Вільний та Новозванівка, з протитанкових ракетних комплексів - поблизу смт Троїцьке.

Підрозділи Об'єднаних сил відповідали на обстріли вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, у вівторок вранці бойовики здійснили п'ять обстрілів позицій ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram