ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики з ранку здійснили вже 5 обстрілів, поранено військового

Зафіксовано обстріли з протитанкових ракетних комплексів.

Бойовики з ранку здійснили вже 5 обстрілів, поранено військового
Фото: facebook.com/ato.news

Від початку доби найманці РФ на Донбасі ведуть прицільні обстріли з протитанкових ракетних комплексів і 120-міліметрових мінометів. У результаті обстрілу поранено одного українського військовослужбовця, повідомляє прес-центр Міноборони.

"На лінії бойового зіткнення на 12:00 зафіксовано вже 5 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. З 06:15 російські окупанти вели обстріл захисників Троїцького з протитанкових ракетних комплексів. Упродовж 30 хвилин підрозділи Об'єднаних сил адекватно змусили ворога дотримуватися режиму тиші", - сказано в повідомленні.

Обстріли зафіксовано в районі Авдіївки - з гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Красногорівки з великокаліберних кулеметів, Кримського та Жолобка. В останньому випадку окупанти випустили 3 міни 120-го калібру і вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

"На жаль, з початку цього періоду в результаті ворожих обстрілів отримав поранення один наш захисник. Зараз він отримує необхідну допомогу в медичному закладі. Стан здоров'я захисника - задовільний", - додали в Міноборони.

Нагадаємо, напередодні в зоні бойових дій на Донбасі отримали поранення двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram