ГоловнаСуспільствоПодії

Групу з дев'яти наркоторговців затримали на Закарпатті

Вони збували метамфетамін і канабіс в особливо великих розмірах.

Групу з дев'яти наркоторговців затримали на Закарпатті
Группу из девяти наркоторговцев задержали на Закарпатье
Фото: zk.npu.gov.ua

У Закарпатській області вчора, 8 березня, правоохоронці затримали дев'ятьох учасників групи, яка протягом тривалого часу збувала наркотики в особливо великих розмірах. Про це повідомляє Нацполіція області.

“Жителі Закарпаття займалися збутом метамфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах. Наркотики вони поставляли з-за кордону. Окрім Закарпаття поширювали заборонені речовини і в інших областях", - йдеться в повідомленні.

Як уточнив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, затримані поставляли амфетамін з Угорщини.

Під час обшуків в будинках наркоторговців крім наркотиків поліцейські вилучили зброю і "грошові кошти у великих розмірах". До затримання залучили співробітників КОРДу.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше румунські силовики затримали автомобіль з німецькими номерами, в якому двоє громадян Нідерландів перевезли з України 84,3 кг героїну. Українські прикордонники наркотиків не помітили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram