ГоловнаСуспільствоПодії

За підозрою в убивстві таксиста в Харкові затримано 50-річного безробітного

Загиблий і підозрюваний були знайомі.

За підозрою в убивстві таксиста в Харкові затримано 50-річного безробітного
Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські Харкова розкрили вбивство водія автомобіля в Основ'янському районі, скоєне напередодні, встановивши особу зловмисника. Ним виявився 50-річний безробітний, раніше судимий чоловік, який постійно зловживав спиртним. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Інформація про виявлення тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті на вулиці Вокзальній надійшла в поліцію 11 лютого о 12:43. Виїздом на місце події поліцейські встановили особу загиблого, свідків і прикмети підозрюваного в скоєнні злочину.

Розслідування встановило, що затриманий чоловік і загиблий були знайомі. Напередодні між ними виник конфлікт, під час якого підозрюваний завдав водієві смертельного поранення його ж ножем.

Підозрюваного затримано, він перебуває в слідчому ізоляторі. Йому закидають ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі підпалили автомобіль, що належить родині депутата Київради Володимира Назаренка. На щастя, ніхто не постраждав. Депутат пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram