ГоловнаСуспільствоПодії

Громадянин Грузії влаштував смертельну ДТП, утікаючи від поліції в Борисполі

В автомобілі порушника знайшли дві гранати.

Фото: kv.npu.gov.ua

26-річний громадянин Грузії в понеділок, 11 лютого, влаштував смертельну ДТП у Борисполі, втікаючи на автомобілі Volkswagen від співробітників поліції.

Про це повідомила прес-служба ГУ НП у Київській області.Чоловік привернув увагу поліцейських тим, що він сів в автомобіль з грузинськими номерами вдягненим у балаклаву. На вимогу зупинитися водій не відреагував.

Під час погоні водій виїхав на зустрічну смугу для обгону і врізався в Opel Vectra на перехресті вулиць Польової і Воровського. Водій Opel загинув на місці, а його пасажир отримав травму грудної клітки. Громадянина Грузії затримали, про це повідомлено посольство і консульський відділ МЗС України. Його автомобіль вилучили і відправили на штрафмайданчик.

Фото: kv.npu.gov.ua

Під час огляду автомобіля поліцейські знайшли дві гранати РГД-5 і запали до них. Встановлено, що до зберігання боєприпасів міг бути причетний пасажир автомобіля, 43-річний житель села Дударків (Бориспільський район).

Поліція відкрила два кримінальні провадження - за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) і за ч.1 ст.263 (незаконне поводження з боєприпасами) Кримінального кодексу України.

Затриманих перевіряють на причетність до скоєння злочинів інших злочинів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram