ГоловнаПолітика

Кличко звільнив заступника голови Голосіївської райадміністрації за п'яну ДТП (оновлено)

Мер дав доручення голові району терміново подати документи для звільнення заступника.

Кличко звільнив заступника голови Голосіївської райадміністрації за п'яну ДТП (оновлено)
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Мер Києва Віталій Кличко має намір звільнити заступника голови Голосіївської районної державної адміністрації Юрія Ткаченка, який 7 лютого, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинив дорожньо-транспортну пригоду і травмував патрульну поліцейську на Південному мосту в Києві.

Про це Кличко написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники їздять нетверезими за кермом, ще й улаштовують ДТП. Одного такого завтра вранці звільняю. Уже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка", - написав Кличко ввечері 7 лютого.

Він додав, що має намір підписати документи про звільнення вранці в п'ятницю. Натепер розпорядження про звільнення Ткаченка на сайті КМДА немає.

Нагадаємо, увечері в четвер, 7 лютого, нетверезий заступник голови Голосіївської райдержадміністрації Юрій Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла ДТП на Південному мосту. Жінку затиснуло між двома машинами, вона дістала травму ноги. Під час аварії, яку оформляв патруль, ніхто не постраждав.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram