ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік напідпитку запропонував продавцеві магазину купити у нього бойові гранати

Три РГД-5 і Ф-1 киянин нібито знайшов на вулиці.

У Києві чоловік напідпитку запропонував продавцеві магазину купити у нього бойові гранати
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який пропонував продавчині цілодобового магазину в Києві придбати у нього бойові гранати.

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Києві.

Поліцейські прибули в магазин, розташований на вул. Йорданській на Оболоні, за сигналом "Тривога", що надійшов на пульт централізованого спостереження.

Продавчиня магазину повідомила, що чоловік напідпитку поклав на вітрину поліетиленовий пакет і запропонував їй придбати гранати. Отримавши відмову, незнайомець пішов.

Неподалік від магазину поліцейські помітили схожого за описом чоловіка. Зі собою у нього був поліетиленовий пакет, в якому правоохоронці виявили три корпуси гранати РГД-5 і корпус гранати Ф-1 та запали до них.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правопорушником виявився місцевий житель, 1960 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронних органів. За його словами, гранати він нібито знайшов на вулиці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram