ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала організаторку борделю в центрі Києва

Жінка орендувала дві квартири і "найняла" 12 жінок для заняття проституцією.

Поліція затримала організаторку борделю в центрі Києва
Деньги и банковские карты, изъятые при обыске

Поліція Києва затримала 32-річну жінку, яка налагодила бізнес з надання сексуальних послуг у центрі Києва. До роботи борделю були залучені 12 жінок і "диспетчери", які вели переговори з клієнтами. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Мешканка Полтави (у записі звучить "тернополянка") орендувала квартири на Хрещатику і на Великій Васильківській, а також завербувала 12 жінок, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші.

Фото: npu.gov.ua

Обшуки пройшли за місцем проживання організаторки, а також в орендованих квартирах, де саме затримали одну з найнятих жінок.

Фото: npu.gov.ua

У результаті обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, а також комп'ютерну техніку. Встановлено, що повії віддавали половину зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Під час процесуальної дії в борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду. На неї працівники поліції склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

32-річній зловмисниці повідомлено про підозру, їй загрожує до семи років позбавлення волі. Слідство триває, правоохоронці встановлюють місцезнаходження інших жінок, які працювали в борделі.

Нагадаємо, в грудні поліція викрила підпільне казино в самому центрі Києва, вилучивши понад 100 тис. доларів.

Фото: npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram