ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний киянин вижив, стрибнувши в Дніпро з моста Метро

Медики не виявили у чоловіка жодних травм.

П'яний киянин вижив, стрибнувши в Дніпро з моста Метро
Фото: www.profi-forex.org

Увечері в неділю, 20 січня, в Києві чоловік намагався вкоротити собі віку, стрибнувши з моста Метро, але вижив. Про це повідомляє Інформатор.

Виклик на лінію 102 про те, що чоловік перебирається через огорожу на з'їзді з моста в бік Набережного шосе, надійшов о 18:50. Екіпаж патрульної поліції прибув до місця НП через 5 хвилин після виклику, але людини на мосту вже не було. На огорожі моста патрульні побачили лише чоловічу куртку і сліди взуття.

Патрульні передали інформацію екстреним службам, викликали до місця інциденту рятувальників і почали обстежувати прилеглу територію. Коли поліцейські спустилися на набережну, то побачили, як чоловік вибирається з води.

Патрульні посадили потерпілого в машину, щоб він зігрівся, і викликали медиків. Врятований був п'яним. У куртці, яка залишилася на огородженні моста, залишилися його паспорт і телефон. Перед стрибком він зателефонував другу і сказав, щоб той віддав борг матері.

Під час спілкування з'ясувалося, що самогубці-навдасі 28 років. Свій вчинок він пояснив сімейними проблемами. Нібито на таке рішення його штовхнули труднощі у взаєминах з матір'ю і подругою. Під час огляду медики з'ясували, що чоловік не отримав жодних травм. Його родичі прибули на місце НП і забрали додому.

Нагадаємо, напередодні в Києві чоловік отримав кульове поранення, заступившись за жінку в сімейній сварці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram