ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція обмежила рух габаритного транспорту в Київській та Житомирській областях

Водіїв просять перечекати негоду на спеціальних стоянках.

Поліція обмежила рух габаритного транспорту в Київській та Житомирській областях
Фото: Макс Левин

У зв'язку з погіршенням погодних умов з 16:00 до 22:00 середи на деяких автошляхах Київської та Житомирської областей обмежують рух у напрямку Києва великовагових та великогабаритних транспортних засобів. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

Обмеження на рух вантажівок вводять на автодорогах М-01 (Київ - Чернігів - Нові Яриловичі), М-03 (Київ - Харків - Довжанський ), М-05 (Київ - Одеса), М-06 (Київ-Чоп), М-07 (Київ - Ковель - Ягодин) у напрямку Києва.

"Обмеження в'їзду в столицю дозволить уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки. Переконливо просимо водіїв дотримуватися ПДР і для належної роботи снігоприбиральної техніки не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях", - закликали в патрульній поліції.

Правоохоронці просять водіїв перечекати інтенсивний снігопад на АЗС, стоянках і місцях відстою транспортних засобів на дорогах загального значення, з переліком яких можна ознайомитися за посиланням - https://goo.gl/nVPf5i.

Нагадаємо, сьогодні і завтра в Україні очікується погіршення погодних умов, зокрема, снігопади з висотою снігового покриву до 20 см, хуртовини, налипання мокрого снігу і поривчастий вітер до 18 м/с.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram