ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві близько 0 градусів, без істотних опадів

На дорогах місцями ожеледиця.

У вівторок у Києві близько 0 градусів, без істотних опадів
Фото: 24 канал

У вівторок, 11 грудня, в Києві хмарно, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень близько 0 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

У Карпатах місцями невеликий сніг, температура вночі та вдень -5...-10 градусів.

На півночі України хмарно, без істотних опадів, уночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

У центрі України хмарно, вночі без істотних опадів, удень місцями дощ з мокрим снігом, уночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

На сході України хмарно, уночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень дощ, місцями сильний, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с, уранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно, уночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень дощ, місцями сильний, уночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, уранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

У Криму хмарно, вночі помірний дощ, удень сильний дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с, уранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень +2...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram