ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах батько із сином отримали поранення, проганяючи озброєних грабіжників

На будинок місцевого підприємця скоєно розбійний напад.

У Сумах батько із сином отримали поранення, проганяючи озброєних грабіжників
В Сумах произошло разбойное нападение со стрельбой
Фото: radio.vesti.ru

У понеділок, 10 грудня, рано-вранці двоє невідомих скоїли розбійний напад на приватний двоповерховий будинок на вул. Ботанічній у Сумах.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"Пригода сталася сьогодні вночі. Зловмисники проникли в будинок місцевого підприємця з метою пограбування. Наразившись на спротив господаря, з травматичної зброї заподіяли йому і його синові тілесних ушкоджень, після чого втекли. Зараз поліцейські розшукують злочинців і розраховують на допомогу громадян", - йдеться в повідомленні.

О 04:40 до чергової надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий з маскою на обличчі проник через вікно в її будинок і поранив її чоловіка та сина.

"Поліцейські з'ясували, що нападників було кілька. Розбивши вікно, вони проникли в будинок. Почувши дзенькіт скла, власник будинку і його син вийшли на шум, не розгубилися і вчинили зловмисникам гідний опір. Утікаючи, один з них з травматичної зброї поранив обох чоловіків - у старшого травма лівої кисті, у молодшого - поранення плеча", - уточнили в поліції.

Зараз на місці події працюють слідчі і експерти. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 187 КК України, в рамках якого з'ясовують особи нападників і встановлюють їх місцезнаходження.

Нагадаємо, в березні минулого року в селі Сухолуччя під Києвом п'ятеро злочинців спробували пограбувати будинок місцевого жителя, але він дав їм збройну відсіч і застрелив одного з грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram