ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі призупинено роботу КПВВ "Новотроїцьке" (оновлено)

Пункт пропуску тимчасово закрито через пожежі, які спричинили детонацію мін.

На Донбасі призупинено роботу КПВВ "Новотроїцьке" (оновлено)
Фото: Cxid.info

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" на Донбасі тимчасово закрито.

Про це повідомила прес-служба місії ОБСЄ у Twitter.

Зазначається, що пункт пропуску тимчасово зачинено через детонацію мін.

"За спостереженнями СММ ОБСЄ, КПВВ у підконтрольному урядові Новотроїцькому тимчасово закрито через пожежі, які спричинили детонацію мін у цьому районі", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил уточнили, що на контрольному пункті введено режим "червоний", пропускні операції тимчасово припинено.

"Тепер у безпосередній близькості від контрольного поста «Березове-2» горить суха трава. Від вогню детонують мінно-вибухові загородження і не розірвані боєприпаси, що створює реальну загрозу життю та здоров'ю цивільного населення, яке прямує через лінію розмежування. Пропуск осіб та транспортних засобів у КПВВ «Новотроїцьке» буде відновлено після стабілізації ситуації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше було призупинено функціонування КПВВ "Майорськ" через регулярні обстріли з боку проросійських бойовиків.

Єдиний у Луганській області пропускний пункт "Станиця Луганська" закриють на ремонт з 2 по 7 вересня. Цей КПВВ 11 серпня припиняв роботу для розмінування території. Таким чином, окуповані райони Донецької і Луганської областей опиняться відрізаними від підконтрольної українським властям території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram