ГоловнаСуспільствоЖиття

Головлікаря львівської поліклініки вдруге спіймали п'яним за кермом

27 січня патрульні вже зупиняли Токарєва за водіння в нетверезому стані.

Головлікаря львівської поліклініки вдруге спіймали п'яним за кермом
Фото: zaxid.net

У ніч на п'ятницю патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого перебував головний лікар 6-ї поліклініки Львова Юрій Токарєв з ознаками алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Для перевірки на стан сп'яніння Токарєва доправили у 8-му лікарню, куди також приїхала його мати Тетяна Токарєва, яка є головним лікарем 2-ї поліклініки, повідомляє місцевий сайт "Форпост". Видання не вказує вулицю, на якій відбулося затримання.

Патрульна поліція і прес-служба Львівської міськради пообіцяли оприлюднити інформацію про затримання Токарєва пізніше.

Зазначають, що 27 січня патрульні вже зупиняли Токарєва за водіння в нетверезому стані. Тоді результат перевірки показав 0,34 проміле. У нього вилучили посвідчення водія. До рішення суду він їздить із тимчасовим талоном. Сам Токарєв тоді заявляв, що взагалі не вживає алкоголь, а їхав "після крапельниці". За його словами, можливо, ліки дали такий результат на драгер.

За даними видання, Токарєва також зупиняли 30 січня, коли він утікав від патрульних і розгромив паркову зону в центрі Львова. Тоді він був тверезим і заявив, що не чув сигналу поліції з вимогою зупинитися, а ДТП сталася через пробите колесо.

Нагадаємо, раніше у Львові звільнений за п'яну ДТП підполковник поліції поновився на посаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram