ГоловнаСуспільствоПодії

Рембригади відновили теплопостачання дитсадків, шкіл і лікарень у Харкові

Підключення житлових будинків очікується протягом дня.

Рембригади відновили теплопостачання дитсадків, шкіл і лікарень у Харкові
Фото: cit.ua

Комунальні служби Харкова станом на ранок 26 лютого відновили теплопостачання всіх навчальних і медичних установ, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується протягом дня.

Про це повідомив перший заступник мера міста Ігор Терехов, передає "Радіо Свобода".

"На цю хвилину всі об'єкти соціальної сфери з теплом - це дитячі садки, школи, лікарня. Зараз йде запуск житлової сфери. Ремонтні роботи на магістральній лінії закінчуються, але ми її будемо використовувати як резервну, а по основній магістралі, яка свого часу була резервною, зараз вже повністю подається теплоносій", - сказав він.

Житлові будинки будуть підключати до теплопостачання після виконання необхідних регламентних робіт, так званого "розповітрювання". За словами Терехова, це відбудеться протягом дня.

Нагадаємо, у четвер, 22 лютого, в Харкові сталася аварія на теплотрасі. В результаті було припинено подачу тепла і гарячої води в більш ніж 400 житлових будинків у Київському і Шевченківському районах міста.

Повторні пориви сталися о 21:00 суботи, 24 лютого, о 02:00 і о 05:00 неділі, 25 лютого. На час відновлення теплопостачання для обігріву медичних установ і дитячого будинку в місті використовують повітряні теплові гармати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram