ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові через аварію на колекторі під землю провалилася будівля

Постраждалих немає. В каналізаційний колектор "пішли" два барабани кабелю.

У Харкові через аварію на каналізаційному колекторі на вулиці Греківській провалилася будівля, повідомляє NewsRoom.

Користувачі соцмереж повідомили, що під землю пішла будівля, в якій розміщувалася роздягальня і склад фірми, яка займається електромонтажними роботами.

"Постраждалих немає. В каналізаційний колектор "пішли" два барабани кабелю на півмільйона гривень", - написав очевидець Олег Бабич.

Фото: http://vodokanal.kharkov.ua/

У мерії повідомили, що просадка ґрунту навколо каналізаційного колектора сталася внаслідок руйнування його склепінь від газової корозії.

За інформацією КП "Харківводоканал", співробітники підприємства відразу організували штаб з ліквідації наслідків НП. Крім того, до робіт довелося підключити київських фахівців.

"На сьогоднішній день за допомогою тимчасової насосної станції здійснюється перекачування стічних вод з вищерозташованого колодязя в нижчерозташовану шахту", - повідомив заступник генерального директора КП "Харківводоканал" Олександр Коваленко.

За його словами, це дозволяє не відключати абонентів від водопостачання, а також запобігло виходу стічних вод на поверхню землі. Розвиток обвалення котловану вже повністю припинено, запевнив Коваленко.

Раніше повідомлялося, що в Одесі на Катерининській вулиці у внутрішньому дворі чотириповерхової будівлі обвалилися два балкони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram