ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі поліцейські штурмували будинок, щоб врятувати п'яну жінку від самоспалення

Патрульні загасили вогонь за допомогою автомобільного вогнегасника.

У Маріуполі поліцейським довелося штурмувати будинок, щоб врятувати 36-річну жінку, яка закрилася в приміщенні і погрожувала спалити себе.

Про це повідомляє місцевий сайт MRPL.CITY.

За інформацією патрульних, інцидент стався в ніч на 8 січня в Кальміуському районі.

О другій годині ночі поліцейські отримали виклик про погрози фізичної розправи від 32-річної жінки, яка мешкає на вулиці Сакко і Ванцетті. Прибувши на місце події, патрульні дізналися від заявниці, що в її будинку закрилася п'яна співмешканка і нікого не пускає в приміщення, погрожуючи ножем.

"У цей момент, 36-річна жінка, яка помітила наряд, забарикадувалася в будинку і підпалила його зсередини. Щоб урятувати агресивну жінку і загасити пожежу, поліцейські розбили вікно, але вона схопила сокиру і перешкоджала діям патрульних. Також, перебуваючи в неадекватному стані, палійка взяла трилітрову банку і жбурнула нею в правоохоронців", - ідеться в повідомленні.

Фото: mrpl.city

Пізніше жінка знепритомніла від чадного газу і тоді правоохоронці виламали двері і витягли постраждалу від власних дій на свіже повітря. До приїзду бригади пожежників поліцейські загасили вогонь за допомогою автомобільного вогнегасника.

Фото: mrpl.city

Лікарі швидкої допомоги, оглянувши палійку, заявили, що госпіталізація їй не потрібна. Патрульні також отримали незначні опіки.

Нагадаємо, раніше мешканка Маріуполя відкрила стрілянину по вікнах житлового будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram